Hääkuvaus Espanjassa | Valokuvaaja Miia Marjamäki Espanja
Etusivu Etusivu Palvelut ja galleria Suositukset Yhteystiedot suomi English Español


"Hääpäivästämme tuli uskomattoman upea, syksyisen Espanjan auringon alla Mijaksen kauniissa kappelissa. Vain me kaksi, pappi ja sattumalta paikalle tulleet suomalaisturistit todistajina. Muistona tuosta ainutlaatuisesta päivästa Miian ammattimaisesti ottamat kuvat. Ei turhaa häähumua ja hössötystä, ei vieraitakaan. Netin kautta kaikki helposti järjestyi. Kuvia useasti katselen ja mietin ettei ehkä ollutkaan hullumpi idea lähteä karkuun. Kannattaa kokeilla varsinkin Miian avustuksella!!"

Nina & Robert
Nina & Robert
Häät 2009 Mijas

Lisää asiakkaiden suosituksia
Hääkuvat

HääkuvatSoita
+34 693 208 192
tai lähetä
sähköpostia
Hääkuvaus Muotokuvaus Lomakuvaus Valmiit kuvat ja kuvatuotteet

Hääkuvaus Espanjassa

Hääkuvaus

Aurinkorannikko tarjoaa ainutlaatuiset puitteet häiden vietolle. Espanjan aurinkoiset sääolosuhteet ja upeat maisemat tuovat myös hääkuvaukseen mahdollisuuksia, joita ei Suomessa häitä vietettäessä ole tarjolla.
Muotokuvaus eli hääpotretti
Suosituin ja perinteisin vaihtoehto on hääpotretti eli muotokuva hääparista. Espanjassa kuvaus kannattaa usein tehdä ulkona, sillä upeita kuvauspaikkoja ja maisemia riittää ja lisäksi sää- ja valaistusolosuhteet ovat ihanteelliset kuvien onnistumisen kannalta.

Muotokuvauksessa kuvaan hääparia yleensä noin puolesta tunnista puoleentoista tuntiin ja tähän voidaan sisällyttää kuvausta useammassa eri paikassa hääpaikan tai kirkon lähellä.

Kuvia otetaan usein yli sata kappaletta, joista parhaat noin 40-60 kuvaa toimitetaan koevedoksina hääparille. Koevedosten perusteella valita haluamansa kuvat teetettäväksi paperikuviksi, kiitoskorttiin tai vaikkapa tauluksi seinälle. Koevedokset tarkoittaa pienikokoisia ’esikatselu versioita’ otetuista kuvista ja ne voidaan lähettää asiakkaalle sähköpostin liitteenä.
Dokumentaarinen hääkuvaus
Dokumentaarinen hääkuvaus voi tarkoittaa vihkiseremonian kuvausta, mutta laajimmillaan se voi kattaa koko hääpäivän aina morsiamen valmistautumisesta hääjuhlaan ja myöhäiseen iltaan asti.

Hääpäivän tärkeät tapahtumat tallentavassa kuvakertomuksessa kuvaaja on mukana jokaisessa tilanteessa, aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Saamme ikuistettua hääpäivän tärkeät tapahtumat, mieleenpainuvat hetket ja yksityiskohdat.

Ammattikuvaajana käytössäni on mukana kulkeva laitteisto kameroineen, tarpeen mukaan myös lisävaloineen ja taustoineen, joten saan kuvattua korkealaatuisia kuvia sekä ulkona miljöössä että hääpaikalla.

Dokumentaarisessa kuvauksessa valmiita, onnistuneita kuvia saadaan noin 40-200 kappaletta kuvausajan pituudesta ja hääpäivän vaiheista riippuen.
Kuvauksen hinta
Hääkuvauksen kokonaishinta riippuu kuvauksen laajuudesta ja valmiiden kuvien määrästä. Hinnat alkavat noin 145 eurosta, joka sisältää muotokuvauksen eli hääpotretin esimerkiksi Mijaksen tai Fuengirolan maisemissa.
Hääkuvauksen suunnittelu
Ammattikuvaajana valmistaudun hääkuvaukseen aina huolella. Tässä tärkeässä roolissa on kuvauksen suunnittelu yhdessä hääparin kanssa. Kuvaukseen on paljon erilaisia vaihtoehtoja ja hääparin yksilölliset erityistoiveet voidaan toteuttaa hyvin.

Riippuen halutusta kuvauksesta ja hääparin toiveista, voimme tavata ennen hääpäivää ja suunnitella kuvausta yhdessä. Aina tämä ei ole kuitenkaan tarpeen, vaan suunitelmat sovitaan puhelimessa tai sähköpostitse.

Tervetuloa kuvattavaksi!

Ota yhteyttä Galleria© 2010 Miia Marjamäki Costa del Sol, SPAIN tel (+34) 693 208 192