Muotokuvaus lomalla Espanjassa | Valokuvaaja Miia Marjamäki Espanja
Etusivu Etusivu Palvelut ja galleria Suositukset Yhteystiedot suomi English Español"Keväällä 2009 esikoisemme kirjoittaessa ylioppilaaksi valokuvaajamme oli Miia. Upeita otoksia saimme tuoreesta ylioppilaastamme ja siinä samalla myöskin iki-ihanan perhepotretin. Tyttäremme, joka tänä keväänä kirjoittaa haluaa myös ehdottomasti Miian kuvaajakseen ja myös itse aion otattaa uudet artistikuvani Miialla. Suosittelen lämpimästi häntä kaikille muillekin!"

Kuosmaset
Marja-Liisa Kuosmanen
Perhe ja yo-kuvaus 2009

Lisää asiakkaiden suosituksia

Soita
+34 693 208 192
tai lähetä
sähköpostia
Hääkuvaus Muotokuvaus Lomakuvaus Valmiit kuvat ja kuvatuotteet

Muotokuvaus lomalla Espanjassa

Muotokuvaus lomalla Espanjassa

Mikset hankkisi kunnollista muotokuvaa tai perhekuvaa samalla, kun tulet lomalle Espanjan lämpöön? Lomalla olo on aina iloisempi ja Espanjan auringossa ja kauniissa maisemissa saadaan aikaan muutenkin parempia kuvia. Suomessa muotokuvaus tehdään epävarmoista säistä johtuen yleensä sisällä studiossa.

Kuvaus vie lomasta aikaa tunnista puoleentoista. Kuvaajana tulen sovittuun paikkaan sovittuna aikana ja voin myös ehdottaa hyviä kuvauspaikkoja vaikka kävelymatkan päässä. Näin kuvaus ei lyhennä kallisarvoista loma-aikaa.

Kunnollisen muotokuvan tai perhekuvan arvo sinulle nousee vuosien myötä. Se on pieni sijoitus ja hyvä tapa säilyttää muistot omassa ja läheisten ihmistesi albumeissa, seinällä ja mielessä pysyvästi.
Kuvaus rannalla, hotellilla tai vuoriston kauniissa kylässä!
Tavallista parempia kuvia saadaan aikaan kun yhdistetään ammattikuvaajan taito ja kokemus, paras mahdollinen laitteisto ja kuvien yksilöllinen viimeistely kuvauksen jälkeen. Käytössäni on mukana kulkeva kuvauslaitteisto kameroista kuvausvaloihin ja taustoihin.

Espanjassa muotokuvaus tai perhekuvaus ulkona, vaikkapa rannalla tai puistossa on erinomainen vaihtoehto. Luonnon valo ja kaunis maisema tuo kuviin oman tunnelmansa.
Kuvauksen hinta
Muotokuvauksen hinnat alkavat 85 eurosta, joka sisältää kuvauksen esimerkiksi Fuengirolan tai Mijaksen maisemissa, sekä noin 100 kpl koevedoksia sähköpostitse toimitettuna.

Koevedosten perusteella voi valita haluamansa kuvat viimeisteltäviksi ja toimitettaviski esimerkiksi korkealaatuisina paperikuvina. Kuvat valmistetaan ammattikuvanvalmistamossa Suomessa ja lähetetään sinulle sieltä. Kuvat on mahdollista saada myös digitaalisessa muodossa DVD:llä toimitettuna; pyydä siitä tarjous erikseen.

Usein kuvaus onnistuu jopa seuraavana päivänä, joten vielä loman aikanakin kannattaa kysyä. Tervetuloa kuvattavaksi!

Ota yhteyttä Galleria


© 2015 Miia Marjamäki Costa del Sol, SPAIN tel (+34) 693 208 192